Πολιτική

Ένας χρόνος χωρίς την Φώφη Γεννηματά

110views

«Ένας χρόνος χωρίς την Φώφη»

Ένας χρόνος χωρίς την Φώφη Γεννηματά.

Ένας χρόνος που έφυγε από κοντά μας μια γενναία γυναίκα, σύμβολο της πίστης και της μαχητικότητας.

Ακόμη και με την αναγγελία του θανάτου της, η Φώφη Γεννηματά έστειλε μήνυμα ενότητας και σύμπνοιας, αρετές για τις οποίες με σθένος αγωνίστηκε σε όλη την πολιτική της πορεία. Υπήρξε άνθρωπος που ενέπνεε με τις ιδέες και τις αδιαπραγμάτευτες αρχές της, ενώ η ηρεμία και η φυσική της ευγένεια, προκαλούσαν αίσθημα οικειότητας σε συνομιλητές και συνεργάτες.

Με τις μνήμες του παρελθόντος νωπές, οραματίστηκε την νέα εποχή του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας έμφαση στην λαϊκή βάση του κινήματος, μέσα από διεργασίες εκσυγχρονισμού της ρητορικής και του προγραμματικού έργου του κόμματος.

Δυστυχώς δεν πρόλαβε η ίδια να βιώσει εκείνα για τα οποία πάλεψε. Θα μας εμπνέει όμως διαχρονικά, προκειμένου να συσπειρώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και με αποφασιστικότητα και στέρεα βήματα να διαγράψουμε ενωμένοι πορεία ανοδική.

Το οφείλουμε στην μνήμη της, στο έργο της, στους αγώνες της.

Το οφείλουμε στην πολιτικό, συνοδοιπόρο και άξια σύντροφο, Φώφη Γεννηματά.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.