Οικονομία

Άφιξη του #RouteLab στην Κέρκυρα!-  “Creative & Tourism Industry 4.0”

332views

          “Creative & Tourism Industry 4.0”

Άφιξη του #RouteLab στην Κέρκυρα!

Άμεση επιβίβαση!

Η διήμερη ειδική σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων – συναντήσεων Μεταφοράς Γνώσης με τη σφραγίδα του #RouteLab και τίτλο Creative & Tourism Industry 4.0”, θα πραγματοποιηθεί 1 & 2 Απριλίου στην Ιόνιο Βουλή, με τη συν-διοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Ιονίου Πανεπιστημίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, της  ΕΥΔ ΕΠ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, καθώς και του  Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού ΙΟΝΙΑΝ TV. 

 

Σε συνέχεια του pre-event της Πέμπτης με την προβολή ταινιών μικρού μήκους από ταλαντούχους δημιουργούς από το Ιόνιο, ξεκινάμε την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 10.00, ζωντανά από την Ιόνιο Βουλή, έναν χώρο εξαίρετης μνημειακής αρχιτεκτονικής αλλά και ιστορικού συμβολισμού.

 

Το πρωί της Παρασκευής η δημιουργικότητα στην πράξη και τα τοπικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Ιονίου θα ξεδιπλωθούν μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις εμπνευσμένων ανθρώπων, που έχουν κοπιάσει για τον τόπο τους και ονειρεύονται ένα μέλλον όπου δημιουργία, τεχνολογία, πολιτισμός και ανάπτυξη θα παντρεύονται αρμονικά και παραγωγικά προς όφελος ιθαγενών και τουριστών.

 

Το μεσημέρι οι αρχές του τόπου αλλά και εκπρόσωποι της κεντρικής πολιτικής σκηνής θα φέρουν στο τραπέζι συζήτησης το ζητούμενο πώς το Ιόνιο μπορεί να λειτουργήσει ως θερμοκοιτίδα δημιουργικής βιομηχανίας.

 

Μία εναλλακτική συνάντηση παρουσίασης και συζήτησης έρευνας της Dianeosis θα ακολουθήσει και θα συζητηθεί με συμμετέχοντες του πάνελ, αλλά και με θεατές.

 

Η 1η μέρα του RouteLab @Κέρκυρα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με ένα διαδραστικό και πολυεπίπεδο workshop από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με κεντρικό άξονα τον «Ψηφιακό Πολιτισμό και τις Τεχνολογίες Ανάπτυξης».

           

Με πλήρη γνώση των ιδιαίτερων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία, αλλά και με συνέπεια στον στόχο του να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον και τις προϋποθέσεις ζύμωσης ανταλλαγής ιδεών και εναλλακτικών προτάσεων, το #RouteLab φτάνει στην Κέρκυρα και για τρεις ημέρες θα μετατρέψει την Ιόνιο Βουλή σε μία κυψέλη της δημιουργικότητας, του επιχειρείν, του ψηφιακού μετασχηματισμού, των πρωτότυπων ιδεών και της καινοτομίας μέσα από προβολές, talks, case studies, forum και workshops.

 

Κρατήστε δωρεάν τις θέσεις σας εδώ:

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες εδώ:

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

Fb: Routelab Event

Instagram: Route Lab

Linkedin :  Route Lab

Twitter: Route Lab
www.routelab.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.