ΠολιτικήΤουρισμός

Άθλια παραπληροφόρηση για τον αριθμό αφίξεων κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά το 2024 – Αυτά είναι τα πραγματικά νούμερα

426views

Άθλια παραπληροφόρηση για τον αριθμό αφίξεων κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά. Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια, συνειδητής αλλοίωσης της πραγματικής εικόνας των αφίξεων κρουαζιεροπλοίων για το 2024 προχώρησε τοπικό ΜΜΕ, σε κοινή συμπόρευση με το επικοινωνιακό επιτελείο Παρίση.

Με ένα άρθρο 113 λέξεων , χωρίς την παροχή κανενός στοιχείου τεκμηρίωσης, οι επαγγελματίες διαστρεβλωτές της αλήθειας, υποστηρίζουν ότι οι αφίξεις για την ερχόμενη χρονιά στην Κεφαλoνιά θα είναι 69.

Είναι τόσο καταφανής , η επιχείρηση διαστρέβλωσης της αλήθειας που ο αριθμός αυτός παρουσιάζεται μόνο στον τίτλο του άρθρου και όχι στο κυρίως κείμενο, με στόχο να μπερδέψει το ακροατήριο, μη παρέχοντας στοιχεία.

Το άρθρο έχει αποκλειστικά και μόνο πολιτική σκοπιμότητα, με στόχο να πληγεί η εικόνα της Δημοτικής Αρχής του Θεόφιλου, ως η υπεύθυνη για την υποτιθέμενη μείωση του αριθμού των αφίξεων.

Το επικοινωνιακό επιτελείο Παρίση, δεν υπέπεσε απλώς σε μια (ακόμη) γκάφα ολκής. Συνειδητά επιχειρεί να παραπληροφορήσει και το μόνο που πετυχαίνει είναι να επιβεβαιώνει ότι δεν τους ενδιαφέρει το καλό του τόπου μας οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Το INKEFALONIA.GR σας παρουσιάζει σήμερα τα πραγματικά στοιχεία της κρουαζιέρας, με στοιχεία και δεδομένα από επίσημες πηγές. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, ο έως τώρα αριθμός των αφίξεων για το 2024 είναι 103 και όχι 69!

Και λέμε έως τώρα γιατί ο αριθμός δεν είναι τελικός, η πραγματική εικόνα διαμορφώνεται σε περίπου ένα μήνα από τώρα. Ενδεικτικά, απουσιάζουν μεταξύ άλλων τα πλοία της NORWEGIAN. Αν καταδεικνύει κάτι, η επιχείρηση λάσπης δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι το επικοινωνιακό επιτελείο Παρίση βρίσκεται σε πανικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ cruisemapper.com  ΜΑΡΤΙΟΣ 2024 | Σύνολο αφίξεων : 1 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024 | Σύνολο αφίξεων : 4 

ΜΑΪΟΣ 2024 | Σύνολο αφίξεων : 15 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2024 | Σύνολο αφίξεων : 14 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 | Σύνολο αφίξεων : 13 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024 | Σύνολο αφίξεων : 16

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2024 | Σύνολο αφίξεων : 12 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024 | Σύνολο αφίξεων : 5 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2024 | Σύνολο αφίξεων : 3 

 

ΣΥΝΟΛΟ ΑΦΙΞΕΩΝ cruisemapper.com : 83 (ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΟ!) 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ cruisedig.com ΓΙΑ MSC OPERA

ΜΑΪΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024 | Σύνολο αφίξεων : 20 

ΣΥΝΟΛΟ ΑΦΙΞΕΩΝ cruisedig.com : 20 

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ cruisemapper.com  + ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ cruisedig.com για 2024 : 103 (ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΟ !!!)    

Πηγή: www.inkefalonia.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.