Πολιτική

Άδοξο τέλος για τον Παρίση- “Αγοράστηκε” πολιτικά από τον Παύλο Παπαδάτο και πάει για απλός δημοτικός σύμβουλος!!! Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τον κάποτε κραταιό παράγοντα του νησιού…

1.7kviews

Όταν κάποιος δεν σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να αναμένει να τον σέβονται οι άλλοι…

Αυτό ισχύει πλέον για τον κάποτε κραταιό παράγοντα του νησιού μας και σήμερα απλά παλαίμαχο της τοπικής πολιτικής σκηνής Αλέξανδρο Παρίση.

Είναι οριστικό και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επίσημα: O Παρίσης μετά τις άπειρες πολιτικές “χυλόπιτες” που υπέστη στα περίφημα τηλεφωνήματά του σε παλιούς υποστηρικτές του αντιλήφθηκε πως δεν μπορεί να φτιάξει συνδυασμό οπότε θεώρησε ως “σανίδα σωτηρίας” την προσφορά του Παύλου Παπαδάτου για συγχώνευση και πολιτική “¨εξαγορά” των τεσσάρων – πέντε που ακολουθούν ακόμα τον βετεράνο Αλέκο. Το πιο αστείο και θλιβερό είναι πως ο πολιτικός εξευτελισμός του Παρίση θα είναι τόσο μεγάλος που θα κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Παύλου Παπαδάτου που από το 2012 μέχρι σήμερα τον έβριζε πρωϊ μεσημέρι βράδυ!!

Κι όχι μόνο αυτό ο πρώην βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης και ο πρώην Δήμαρχος ολόκληρης της Κεφαλονιάς θα καταδεχθεί να δώσει την μάχη του σταυρού για τον Δήμο Αργοστολίου με επικεφαλής τον πολιτικά αποτυχημένο Παύλο Παπαδάτο που το μόνο προσόν που διαθέτει είναι ότι έχει οικονομική επιφάνεια….

Τί να πει κανείς ; Έχει να πέσει πολύ γέλιο με τα καμώματα των “δεινόσαυρων” της τοπικής πολιτικής και κάτι “Σάντσο Πάντσα” που τους ακολουθούν!!!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.