Πολιτική

“Άγριες πόρτες” έφαγε ο Κωνσταντάκης μέσα στο Πάσχα-Σε πολιτική απομόνωση το “παλαιομοδίτικο” δίδυμο Παρίσης -Άγγελος!

2.3kviews

Ο έξυπνος εξελίσσεται , ο “κολλημένος” την “τρώει”!!!Αυτό τον κανόνα μάλλον ξέχασε ο “Σάντσο Πάντσα” του Παρίση. Άγγελος Κωνσταντάκης που αρνείται να καταλάβει πως βρισκόμαστε στο σωτήριο έτος 2022 μ.Χ. κι ότι οι εποχές που διοργάνωνε τα πανηγύρια του Δήμου, τα καρναβάλια κ.λπ. έχουν παρέλθει.

Ο “Σάντσο Πάτσα” του Παρίση,  Άγγελος Κωνσταντάκης που αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι η περίοδος που διοργάνωνε τα πανηγύρια του Δήμου και τα Καρναβάλια έχει παρέλθει και πλέον έχουν δημιουργηθεί παντελώς νέες πολιτικές καταστάσεις

Παρότι λοιπόν κατά το Πάσχα το τηλέφωνο του Άγγελου πήρε φωτιά, καθώς έπαιρνε παλαιούς φίλους κι υποστηρικτές ,η ανταπόκριση δεν ήταν αυτή που ανέμενε αλλά αντίθετα άκουσε λόγια που τον απογοήτευσαν όπως : “Ποσών χρόνων είπαμε ότι είναι ο Παρίσης;”.

“Και τι σχέση έχει ποσών χρονών είναι ο Μπάιντεν . “Τώρα μας θυμήθηκες”, “Με τι κουβεντιάζεις Άγγελε;” κι άλλα ανάλογα.

Ε μα κι αυτός νόμιζε ότι κόσμος δεν βλέπει ότι τρία χρόνια” παίζουν το κρυφτούλι ” με τον Θεόφιλο ; Κι έρχονται κι άλλα κι άλλα…

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.