Το πρόγραμμα Επιμόρφωσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα θα παραμείνει ενεργό έως 15 Σεπτεμβρίου

Σε συνέχεια του από 15 Ιουλίου Δελτίου Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αναφορικά με την έναρξη του Προγράμματος Επιμόρφωσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, επισημαίνουμε προς αποφυγή παρανοήσεων ότι το πρόγραμμα θα παραμείνει ενεργό έως 15 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέρχονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://kedivim.ionio.gr/gr/curriculum/7/

Aφότου ολοκληρωθεί η παρακολούθηση του προγράμματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με την κατάθεση αίτησης προς το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η αίτηση πρέπει να αναφέρει τον τίτλο του προγράμματος, το όνομα, επώνυμο του χρήστη που παρακολούθησε, τα στοιχεία επικοινωνίας και το e-mail που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή. Η αίτηση μπορεί να αποσταλεί  μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση .

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις