Συγχαρητήρια επιστολή στην Ισμήνη Ευαγγελάτου από την Λαϊκή Συσπείρωση

Συγχαρητήρια  Ανακοίνωση

H Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια-κολυμβήτρια του αθλητικού συλλόγου «Ποσειδώνα» Ληξουρίου,  Ισμήνη Ευαγγελάτου . Η αθλήτρια κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων Τεχνικής Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία.

Συγχαίρει επίσης το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου, καθώς και την οικογένεια της, που συνέβαλλαν καθοριστικά στη μεγάλη διάκριση της νεαρής πρωταθλήτριας.

Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι και αυτή η επιτυχία πρέπει να γίνει αφορμή, ώστε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από Κυβέρνηση – Περιφέρεια και Δήμο,  ώστε ο αθλητισμός να αποτελέσει καθολικό κοινωνικό δικαίωμα των παιδιών, και όλων των νέων.

Ιδιαίτερα πρέπει να στηριχθεί ποικιλοτρόπως η προσπάθεια του «Ποσειδώνα» Ληξουρίου, αφού  η προσπάθειά του στηρίζεται σε αποκλειστικά δικά του μέσα και οι διακρίσεις του, συμβάλουν σημαντικά στην ενασχόληση όλο και περισσότερων νέων με τον Αθλητισμό.

Ληξούρι 16/6/2021                      H Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις