Διαδικασία διαχείριση και επιβεβαίωσης 2ης δόσης εμβολιασμού στην Ελλάδα μέσω ΚΕΠ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι, 17/06/2021
Νομός Κεφαλληνίας
Δήμος Αργοστολίου
Διεύθυνση: Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών
Ταχ.Δ/νση:21ηςΜαΐου Αργοστόλι 28100 Τηλ.:26713-61000 e-maill:
————————————————————————————————————————————————————————————
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ 2ης ΔΟΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΠ

Οι Έλληνες πολίτες, οι πολίτες κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή υπήκοοι τρίτων χωρών, που έχουν πραγματοποιήσει την πρώτη δόση εμβολιασμού σε οποιοδήποτε άλλο κράτος πλην της Ελλάδας, μπορούν να προσέρχονται στα ΚΕΠ και να υποβάλουν αίτηση για προγραμματισμό της δεύτερης δόσης εμβολιασμού σε εμβολιαστικό κέντρο της χώρας. Το χρονικό διάστημα της δεύτερης δόσης καθορίζεται από τη διαθεσιμότητα των ελεύθερων ραντεβού.
Απαραίτητη προϋπόθεση: Προσκομίζουν στα ΚΕΠ βεβαίωση ή πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί στο τρίτο κράτος και με το οποίο βεβαιώνεται η πραγματοποίηση της πρώτης δόσης εμβολιασμού στο κράτος αυτό.
Το φυσικό πρόσωπο παραλαμβάνει από τα ΚΕΠ με την ολοκλήρωσης της διαδικασίας, τον μοναδικό κωδικό αριθμό ραντεβού, μοναδικό Qr Code καθώς και τις ακριβείς ώρες της προγραμματισμένης β΄δόσης του εμβολιασμού.
Η διαδικασία πραγματοποιείται στα ΚΕΠ και με υπεύθυνη δήλωση εκπροσώπου (Απαραίτητο στην περίπτωση αυτή έγγραφο ταυτοποίησης του εκπροσώπου, πχ αστυνομική ταυτότητα κλπ)
Οι πολίτες για την συγκεκριμένη διαδικασία εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ (χωρίς ραντεβού) με σειρά προτεραιότητας.
Λειτουργία των ΚΕΠ Δ. Αργοστολίου: Δευτέρα έως Παρασκευή, 7.30 π.μ – 3.00 μ.μ, αποκλειστικά με ραντεβού, πλην της ανωτέρω διαδικασίας.
Πλατφόρμα Επισκέψεων ΚΕΠ: rantevou.kep.gov.gr
Tηλέφωνα και εμαιλ ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:
ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000 – ΕΜΑΙΛ:
ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800 – EMAIΛ:
ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630 – EMAIΛ:
ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078 – EMAIΛ:
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις