Το Ληξούρι από χθες έχει στις τάξεις του μια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια!!

Το Ληξούρι από χθες έχει στις τάξεις του μια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια!!

Ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια μας γέμισε η νεαρή συμπολίτισσα μας κολυμβήτρια του Ποσειδώνα Ληξουρίου Ισμήνη Ευαγγελάτου , που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων Τεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στην Ιταλία.
Είναι μια σπουδαία επιτυχία που έρχεται να επιβεβαιώσει την επαγγελματική δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια από το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους της Διοίκησης του Ποσειδώνα Ληξουρίου και να επιβραβεύσει τις επίπονες προσπάθειες και τις θυσίες τόσο της νεαρής κολυμβήτριας , όσο και της οικογένειάς της που την στηρίζει στην μέχρι σήμερα διαδρομή της.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους!!
Είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια του σωματείου!!
Το μέλλον φαντάζει ευοίωνο , γεμάτο επιτυχίες…αυτή ήταν μόνο η αρχή!!
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου ΛηξουρίουΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις