Οι μαθητές της ΣΤ1 Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου δημιούργησαν blog « Να σου πω μια ιστορία…»

ΣΤ 1 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου

Στη δύσκολη περίοδο της καραντίνας και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ1 τάξης  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου  δημιούργησαν το blog της τάξης τους : « Να σου πω μια ιστορία…».

Σκοπός ήταν η δημιουργική ενασχόληση με τα γνωστικά αντικείμενα μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών, η εποικοδομητική συνεργασία και μάθηση .

Στην ενότητα  « Συνε-ντεύξεις »  αξιόλογες προσωπικότητες του τόπου μας αποτέλεσαν πηγή γνώσεων και έμπνευσης. Θα θέλαμε , λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά  τους παρακάτω για την προθυμία και την ανιδιοτελή προσφορά τους στους μαθητές μας:

  • κ. Αγγελάτο Γεράσιμο , ναυτικό
  • κ. Αλυσανδράτο Θεόδωρο , Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Αργοστολίου
  • κ. Ανουσάκη Νίκο , Δημοτικό Σύμβουλο Μείζονος Αντιπολίτευσης
  • κ. Γιαννάτο Διονύσιο , Επαγγελματία δύτη
  • κα. Μηλάτου Μιμίκα, Ζωγράφο
  • κ. Σιούτη Αθανάσιο, Λιμενάρχη Κεφαλληνίας
  • κ. Φόρτε Γεράσιμο , Πρώην Δήμαρχο Αργοστολίου- νυν Δημοτικό Σύμβουλο

Με την παρουσία τους απέδειξαν πως, όταν οι ενήλικοι βρίσκονται δημιουργικά κοντά στα παιδιά , σίγουρα το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο από το παρόν .

Η δ/ντρια                                                                                H εκπαιδευτικός

Υβόννη Αλυσανδράτου                                                           Χρύσα Τραυλού
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις