ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 16/6-Το νομοσχέδιο έκτρωμα δε διορθώνεται. Να αποσυρθεί, να μην ψηφιστεί!

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

 

 

ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 16/6

ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ 

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Πλατεία στο Αργοστόλι ώρα 10:30 πμ .

 

Χαιρετίζουμε όλους και όλες τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στην πανεργατική απεργία 10/6/2021 ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα που καταργεί το 8ωρο και τσακίζει τα εργασιακά δικαιώματα και τη συλλογική δράση. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους αναπληρωτές που απέργησαν μαζικά δείχνοντας ότι η νέα γενιά των συναδέλφων μας διεκδικεί μόνιμη δουλειά και ζωή με δικαιώματα! Χαιρετίζουμε τους απεργούς συναδέλφους που συμμετείχαν στο μεγάλο απεργιακό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Αργοστολιού.

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα τοπικά και πανελλαδικά ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων και έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για τη συνέχεια του αγώνα, για να μη ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σαν σκλάβοι στον 21ο αιώνα. Για να έχουμε σταθερό ωράριο και λιγότερες ώρες δουλειάς με πλήρη δικαιώματα, και όχι σαν σκλάβοι στα πόδια του κεφαλαίου όποτε και όπως απαιτήσουν τα κέρδη του.

Το μήνυμα της απεργίας ήταν ξεκάθαρο:

Το νομοσχέδιο έκτρωμα δε διορθώνεται. Να αποσυρθεί, να μην ψηφιστεί!

Η κυβέρνηση έφερε το νομοσχέδιο – τερατούργημα στη Βουλή, τη  Δευτέρα 14/6 και προετοιμάζεται να το ψηφίσει την Τετάρτη 16/6! Είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε τη δύναμη να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων το τερατούργημά τους!

Κλιμακώνουμε με νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 16/6 στο πλαίσια της απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

 

Όλες και όλοι στην Απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 16 Ιούνη και ώρα 10:30 πμ στην Πλατεία στο Αργοστόλι.

Με κάθε τρόπο θα βρεθούμε στο δρόμο! Όλοι και όλες στον Αγώνα!

Αργοστόλι, 14 Ιουνίου 2021

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις