Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρόσληψη τριών ατόμων στο Κέντο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με αναπηρία “Υπερίων”

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ 5002228 «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΥΠΕΡΙΩΝ»

 

H Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ» προτίθεται να προσλάβει, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 της Πράξης «Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΥΠΕΡΙΩΝ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-2020», τρία (3) ατόμα με τις παρακάτω ειδικότητες:

 

  1. (ΤΕ) ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

Αφορά σε μία (1) θέση πλήρους απασχόλησης.

 

  1. (ΤΕ) ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

Αφορά σε μία (1) θέση μερικής απασχόλησης.

 

  1. (ΥΕ/ΔΕ) ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Αφορά σε μία (1) θέση πλήρους απασχόλησης.

Οι συμβάσεις των ανωτέρω θέσεων εργασίας θα είναι διαρκείας έξι (6) μηνών και με δυνατότητα ανανέωσης – επέκτασης μέχρι την ολοκλήρωση της πράξης.

Οι Αιτήσεις θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 έως και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ στην γραμματεία του Κ.Δ.Η.Φ., Περιοχή Λογγός Ληξουρίου, Κεφαλληνίας, ΤΚ 28200.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση (αρ. πρωτ. 182/11.06.2021) και τα απαιτούμενα έντυπα (Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση κλπ) στην ιστοσελίδα της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ» (http://enosi-amea-yperion.gr/) ή στα γραφεία της Ένωσης.

Για την Ένωση Προστασίας της Ισότητας

& των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις