ΕΔΑΚΙ: Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η Εταιρία θα εξοφλήσει το σύνολο των οφειλών της προς τους εργαζόμενους

 ΕΔΚΙ ΑΕ – ΟΤΑ

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΔΑΚΙ ΑΕ – ΟΤΑ ενημερώνει τους δημότες των Δήμων της Κεφαλονιάς και τους εργαζόμενους της Εταιρίας, ότι η διαδικασία υπογραφής των προγραμματικών συμβάσεων ολοκληρώνεται εντός των προσεχών ημερών. Δυστυχώς, εξαιτίας γραφειοκρατικών προβλημάτων και επεξηγήσεων που ζητήθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο και αφορούσαν στη νέα μορφή λειτουργίας της Εταιρίας, η όλη διαδικασία καθυστέρησε σημαντικά με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πληρωμή μέρους των εργαζομένων με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ, γεγονός το οποίο σαφώς ήταν απαράδεκτο και μας λυπεί ιδιαίτερα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η Εταιρία θα εξοφλήσει το σύνολο των οφειλών της προς τους εργαζόμενους αυτούς.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε με τη φυσική μας παρουσία στα αρμόδια Υπουργεία να διευθετήσουμε το πρόβλημα και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αργοστολίου και τον Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης για την αμέριστη συμπαράσταση τους, ούτως ώστε η όλη υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.

Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για τη Διοίκηση της Εταιρίας ήταν τραγικό να έχουμε απλήρωτους εργαζόμενους και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την κατανόηση που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα που πέραν της ενημέρωσης δεν είχαμε τη δυνατότητα να τους προσφέρουμε την αμοιβή που δικαιούνται.

Εντός της επόμενης εβδομάδος θα έχουν πληρωθεί στο ακέραιο και τους ζητούμε ξανά συγνώμη για την αναστάτωση η οποία δεν οφειλόταν σε εμάς.

Αργύρης Γαβριελάτος

Πρόεδρος ΕΔΑΚΙ ΑΕ – ΟΤΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις