Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δριμού Αίνου καθάρισε την λίμνη του Καραβόμυλου

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου και το Γεωπάρκο Κεφαλονιάς – Ιθάκης, στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος διοργάνωσαν το Σάββατο 5 Ιουνίου δράση καθαρισμού της λίμνης του Καραβόμυλου και της ευρύτερης περιοχής.

Αρχικά, το προσωπικό του Φορέα ενημέρωσε τους εθελοντές για τον γεώτοπο της Λίμνης του Καραβόμυλου, την γεωλογική ιδιαιτερότητα της περιοχής, αλλά και τη σημασία που έχει η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, την εθελοντική κινητοποίηση Κεφαλονιάς Save your Hood, και την εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Πυλάρου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν και προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει σε ανάλογες δραστηριότητες, που σύντομα θα ακολουθήσουν και για τις οποίες θα υπάρξει εγκαίρως σχετική ενημέρωση

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του

Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου

Δρ. Γεώργιος Δρακάτος

Δ/ντής Ερευνών

Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις