Μάκης Παπαναστασάτος: Ο Κώστας Ζαπάντης η «Επάρατος Δεξιά» και τα «μαθήματα περί χρησικτησίας»

Α  ρε γάιδαρε…

Μη χάσεις  την ψυχραιμία σου  και να προβείς  σε αποκαλύψεις εάν έχεις  εσύ η ο φίλος σου  ο δήμαρχος  Αργοστολίου  κάτι επιλήψιμο εναντίον μου … “Μην πετάς  την μπάλα  στην εξέδρα” όπως έχεις μάθει  να κάνεις τόσα χρόνια  όταν στριμώχνεσαι  είτε εσύ είτε αυτοί  (που για το συμφέρον σου βεβαίως  βεβαίως ) υποστηρίζεις…

Ο ΚΟΣΜΟΣ   ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ  ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ…

Η αλήθεια  είναι  όσο και εάν προσπαθείς να τη διαστρεβλώσεις   δηλαδή

1) Ο νέος  σου  φίλος   Βουλευτής    Κεφαλονιάς  Παναγής Καππάτος   με ετήσιο εισόδημα   πάνω από 120.000,00 ευρώ    το 2020   και πάνω από 70.000,00 ευρώ   το 2019  ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ  κρίθηκε  δικαιούχος    ενίσχυσης  μέσω ΕΣΠΑ  ως  πληττόμενος    λόγω   covid  19  δικηγόρος , 2) Ο γιός  του παλιού σου   φίλου Μάκη Μεταξά   ΕΜΜΙΣΘΟΣ    σύμβουλος   του Βουλευτή Κεφαλονιάς    ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΗΣ   ΤΟΥ κρίθηκε επίσης  δικαιούχος ενίσχυσης  μέσω ΕΣΠΑ  ως πληττόμενος  λόγω     covid  19   επαγγελματίας …!! Εάν αυτά   τα  καμώματα   εσύ τα θεωρείς  ότι συνάδουν  ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ    ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ   ΑΝΤΙΛΗΨΗ  ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑ   ΠΑΝΤΑ   ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ …….!!!.

Ολοκληρώνω  με δυο προτροπές:

Α) Χωρίς  να σε  ρωτήσει  κανένας  δηλώνεις   σε κάθε ευκαιρία  ότι δε ψηφίζεις  την “επάρατο”  δεξιά..!!!! Πες  μας λοιπόν μια και θέλεις   να το μοιραστείς  με το λαό  τι ψήφισες στις εκλογές της 7ης  Ιουλίου  2019; Ενώ παράλληλα  συμβουλεύεις με τις αναρτήσεις σου τον Πρωθυπουργό !!!

Μήπως να τον συμβούλευες για τον τρόπο  διεξαγωγής κορωνοπάρτυ πολυτελείας μάλιστα;

Β) Ότι έχω έως σήμερα αποτελούν κόπια του πατέρα  μου    50 χρόνια στην αγορά του Αργοστολίου , και πάνω σε αυτά  έχω  στηρίξει το γραφείο μου   ως μέσος αστός δικηγόρος  απολαμβάνοντας σε όλη την Κεφαλονιά  τον σεβασμό που έτρεφαν για τον πατέρα μου οι κάτοικοι του Νησιού και δη του Αργοστολίου !!!

Φαντάζομαι και εσύ ΓΑΙΔΑΡΕ  που  από σύντροφος του Πασόκ με το ζιβάγκο της ντουρ εξελίχτηκες σε μεγαλοξενοδόχο  – μεγαλοκτηματία στην ευρύτερη περιοχή της Σκάλας,  ασφαλώς  και  στηρίχτηκες στην περιουσία του πατέρα σου και όχι  σε έκτακτες η τακτικές  χρησικτησίες εξ ου και σε χαίρομαι όταν   κάνεις τον περίπατο σου στο Αργοστόλι  προσπαθώντας  να μετρήσω στα 5 δάχτυλα μου τους ανθρώπους που σου λένε καλημέρα .

Με εκτίμηση  γάιδαρε σύντροφε  του Παλιού Πασόκ, πρώην μέντορα της κ Θεοπεφτάτου και νυν του βουλευτή μας κ Καππάτου ΚΑΙ συνέχισε να τον συμβουλεύεις  για να πάρει την έδρα σίγουρα!!!.

Γ Παπαναστασάτος  Δικηγόρος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις