Ο Ηλίας Κουρκουμέλης και ο Ανδρέας Κρεμμύδας “ξετινάζουν” τον βουλευτή Καππάτο-Άγριο “κράξιμο”

Ξεκάθαρη θέση σε σχέση με το βουλευτή Καππάτο λαμβάνουν δύο γνωστοί Νεοδημοκράτες της Κεφαλονιάς. Με αναρτήσεις τους στο fb τους οι Ηλίας Κουρκουμέλης και ο Ανδρέας Κρεμμύδας “ξετινάζουν” τον βουλευτή Παναγή Καππάτο ο οποίος εμφανίζεται πιο απομονωμένος από ποτέ.

Ας δούμε όμως τις αναρτήσεις των δύο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κύριος Καππάτος “πάτησε” πάνω στην πολιτική ομάδα του Παρίση για να βγει βουλευτής και τώρα βρίζει τον Ανουσάκη και τον Παπαναστασα΄το. Θα τα πούμε στην κάλπη κύριε Καππάτε.
Κ Καππάτε οι Ανουσάκης και Παπαναστασάτος σε βγάλανε βουλευτή!! Το ξέχασες?ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΠΟΙΑ!!
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στην ζωή από την αγνωμοσύνη και την Αχαριστία!!Ο βουλευτής κ Καππάτος φαίνεται πως λησμονήσε πως εάν δεν τον στήριζαν οι Ανουσάκης και Παπαναστασάτος σήμερα δεν θα υπήρχε στον πολιτικό χάρτη όπως δεν υπήρχε πουθενά τον Ιούλιο του 2019!!Εμείς οι Νεοδημοκράτες δεν σε θυμόμαστε σε καμία μάχη πριν το 19 κ Καππάτε!!Δεν μας εκφράζεις ποια!!!Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις