Η γιορτή στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη στα Χαλιωτάτα

Του Αγίου Γεωργίου σήμερα και πιστό στην παράδοση το φερώνυμο εκκλησάκι στα γειτονικά μας Χαλιωτάτα, φόρεσε τα καλά του για να τιμήσει τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρου Αγίου της εκκλησίας μας. Στην πρωινή Θεία Λειτουργία, παρουσία πιστών από την ευρύτερη περιοχή της Σάμης, συνλειτούργησαν οι συγχωριανοί μας Πατέρες Σπυρίδωνας και Κωνσταντίνος. Φυσικά η προσέλευση ήταν μικρότερη σε σχέση με άλλες χρονιές, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της μετάδοσης του κορονοϊού, αλλά και της μη μετακίνησης των ετεροδημοτών στην Κεφαλλονιά για το Πάσχα.

Ο Αη Γιώργης με την υπέροχη θέα, αν και ιδιωτικός Ναός, είχε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στη ζωή των Πουλιάδων, οι οποίοι τίμησαν και φέτος τη γιορτή του, τόσο στον χθεσινό εσπερινό όσο και σήμερα το πρωί στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Χριστός Ανέστη και ο Άγιος Γεώργιος να μας έχει όλους καλά.

Πηγή: poulatakefalonias.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις