Επιστροφή στην κανονικότητα με τήρηση των μέτρων

Αγαπητοί συμπολίτες

Χριστός Ανέστη!!
Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Σήμερα μετά από επτά περίπου μήνες γίνεται το πρώτο βήμα προς την ελευθερία και την επιστροφή στην κανονικότητα με το άνοιγμα της εστίασης.
Για να πετύχει το εγχείρημα και να μην χρειαστεί να ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις εγκλεισμού είναι απαραίτητο από όλους μας να τηρήσουμε πιστά τα μέτρα και τους κανόνες που προτείνουν οι ειδικοί.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα δείξουμε την υπευθυνότητα που αρμόζει στις περιστάσεις και με τη συμπεριφορά μας θα προασπίσουμε όσα αποκτήσαμε με κόπο , θυσίες και τεράστια υπομονή.
Ευχή όλων είναι το σημερινό άνοιγμα της εστίασης να επεκταθεί σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας και γρήγορα να επιστρέψουμε στη φυσιολογική ζωή μας.
Είναι στο χέρι μας , ας το υποστηρίξουμε με τη στάση μας!!
Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου ΛηξουρίουΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις