Κατάθεση στεφάνων τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά.

Αντιπροσωπεία της Τ.Ε Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ και του Τ.Σ της ΚΝΕ πραγματοποίησαν σήμερα κατάθεση στεφάνων τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά.

Εκ μέρους του ΚΚΕ, τα στεφάνια κατέθεσε ο γραμματέας της ΤΕ Αλιβιζάτος Διονύσης  και εκ μέρους της ΚΝΕ, η Αγγελική Γαρμπή μέλος του Τ.Σ. Η αντιπροσωπεία επισκεύθηκε το Εργατικό Κέντρο καταθέτοντας στεφάνια προς τιμήν των δύο εκτελεσμένων προέδρων του εργατικού κέντρου, Χριστόφορου Παπανικολάτου και Σπύρου Μπουρμπούλη.

Στη συνέχεια, επισκεύθηκε το μνημείο στις Βινάριες και κατέθεσε στεφάνια στο μνημείο των εκτελεσθέντων αγωνιστών του  ΕΑΜ, ΕΛΑΣ και ΕΠΟΝ, καθώς και στον τοίχο των παλιών φυλακών Αργοστολίου, που την Πρωτομαγιά του 1944 οι ναζί κατακτητές εκτέλεσαν αντιστασιακούς αγωνιστές.

Στο τέλος, η αντιπροσωπεία τήρησε ενός λεπτού σιγή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις