Η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στα Πουλάτα

Σε κλίμα θρησκευτικής ευλάβειας και κατάνυξης και με την προσμονή όλων μας να επιστρέψουμε επιτέλους στην κανονικότητα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι πιστοί, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας, έλαβαν από τα χέρια του εφημέριου των Πουλάτων Πατέρα Σπυρίδωνα το Αναστάσιμο Φως, έψαλαν το Χριστός Ανέστη και αντάλλαξαν ευχές. Η ώρα τέλεσης της Αναστάσιμης Λειτουργίας μάλιστα συνετέλεσε ώστε αρκετοί συγχωριανοί μας να την παρακολουθήσουν μέχρι τέλους, καθώς πρόκειται για μια από τις ωραιότερες στιγμές της εκκλησιαστικής μας παράδοσης.

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους και ας ευχηθούμε του χρόνου να γιορτάσουμε παρέα με τους ετεροδημότες μας και όσους αγαπούν τα Πουλάτα!

Πηγή: poulatakefalonias.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις