Επτά παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και μία για μη χρήση μάσκας στην Κεφαλονιά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες Μ. Πέμπτη (29.04.2021), το βράδυ, στη Λευκάδα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για παραμονή πελατών στον εξωτερικό χώρο αυτών, με επιβολή διοικητικού προστίμου 3.000 ευρώ σε κάθε περίπτωση και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας των δύο καταστημάτων.

Επιπλέον, κατά το τελευταίο διήμερο, Μ. Τετάρτη (28.04.2021) και Μ. Πέμπτη (29.04.2021), βεβαιώθηκαν (15) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (9) στη Ζάκυνθο, (7) στην Κεφαλονιά και (3) στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (4) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (2) στη Ζάκυνθο και (1) στην Κεφαλονιά για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις