“Δεν φεύγει από τον κόλπο του Αργοστολίου ο Γιάννης Καλαφάτης”-Στηρίζει την πλειοψηφία του Δ.Σ. Αργοστολίου: Επίσημες δηλώσεις στον “Ημερήσιο”

Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα “Ημερήσιος” ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας Γιάννης Καλαφάτης (Ιόνιαν Κάλκ) που είναι και ο μόνος που χρησιμοποιεί εμπορικά τον κόλπο του Αργοστολίου καθιστά σαφές ότι στηρίζει την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου και δεν επιθυμεί να μεταφέρει τις δραστηριότητές του από τον κόλπο του Αργοστολίου αλλά αντίθετα είναι θετικός να πάει στο Δράπανο δηλαδή να εξακολουθήσει να παραμένει στην “καρδιά” της πρωτεύουσας του νησιού μας.

Επομένως ο Γιάννης Καλαφάτης με τις δηλώσεις του είναι πλέον σε ανοιχτή αντίθεση με την θέση που εξέφρασαν οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι του Παρίση οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι είναι αδιανόητο στη σύγχρονη εποχή να θεωρείται ότι μόνο στον κόλπο του Αργοστολίου μπορεί να ξεφορτώνεται στόκος.

Οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι του Παρίση υποστήριξαν ότι είναι εφικτό να δημιουργηθεί χώρος για την εξυπηρέτηση της δραστηριότητας της Ιόνιαν Κάλκ και σε σημείο εκτός του κόλπου του Αργοστολίου καθώς στην Κεφαλονιά υπάρχουν αρκετά τέτοια μέρη αρκεί το υπουργείο να ασχοληθεί σοβαρά με το σημαντικότατο αυτό ζήτημα που αφορά όλο το νησί και να στείλει κλιμάκιο λιμενολόγων, περιβαλλοντολόγων και συγκοινωνιολόγων για να υποδειχθούν τα κατάλληλα σημεία.

Το πρωτοσέλιδο του “Ημερήσιου”
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις