Διαδικτυακές Συναντήσεις: Α΄ ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: Η Ζωή μας εν Μέσω Πανδημίας

Διαδικτυακές Συναντήσεις:

Α΄ ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: Η Ζωή μας εν Μέσω Πανδημίας

 

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αργοστολίου διοργανώνει σε εβδομαδιαία βάση μια σειρά συναντήσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν την 1η εβδομάδα του Μαΐου και θα έχουν διάρκεια 1 μιση ώρα. Ο πρώτος θεματικός κύκλος έχει θέμα “Η Ζωή μας εν μέσω Πανδημίας”.

Η δήλωση των αιτήσεων γίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο:https://forms.gle/KiT5QXr6RYhc1AXD6 μέχρι Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου.

Είναι απαραίτητη η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή ή άλλου σχετικού μέσου με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και η ύπαρξη μικροφώνου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα σταλούν έγκαιρα οδηγίες για την εγγραφή και είσοδο στην πλατφόρμα e-presence.gov.gr, μέσω της οποίας θα γίνουν οι συναντήσεων.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των διαδικτυακών συναντήσεων:

                                                                                              Ο Αντιδήμαρχος

                                                                                           Γεώργιος Τσιλιμιδός
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις