Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Χθες είχα την τιμή να γίνω δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τη συζήτησή μας απασχόλησαν θέματα όπως η συνεργασία μεταξύ της Κυβέρνησης και των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τα σημαντικά νομοσχέδια που θα εισαχθούν στη Βουλή τους επόμενους μήνες καθώς και ο οδικός χάρτης εξόδου από την πανδημία.

Ο Πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει πάρα πολύ καλά την Κεφαλονιά από το παρελθόν.

Συνομίλησα με τον Πρωθυπουργό για την διαχείριση των ζητημάτων που προέκυψαν μετά τον κυκλώνα «Ιανό», καθώς και την πολύ καλή πορεία των εμβολιασμών στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Θέσαμε επί τάπητος την κατάσταση στο χώρο της υγείας και τις προϋποθέσεις θεσμοθέτησης κινήτρων για νησιωτικά νοσοκομεία στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης αναδιοργάνωσης του ΕΣΥ.
Σημαντικό μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης της επιβαρυμένης επαρχιακής οδού Αργοστολίου-Πόρου. Με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού δόθηκαν οδηγίες ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να αναλάβει τη συνολική αναβάθμιση του οδικού άξονα.

Τέλος συζητήσαμε για τα ζητήματα τριτοβάθμιας και τεχνικής εκπαίδευσης στα νησιά μας.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την παραγωγική μας συνεργασία.
Είμαι περήφανος ως μέλος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατία ότι υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη η Κυβέρνηση υλοποιεί τις βασικές προεκλογικές της δεσμεύσεις και είμαι αισιόδοξος ότι, παρά τα δημοσιονομικά εμπόδια που έθεσε η πανδημία, θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το πρόγραμμα για το οποίο μας εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.
Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί το Νομό μας το προσεχές διάστημα.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις