Νέο ΣΟΚ για τον τουρισμό: Η Costa Cruises ακύρωσε όλες τις αφίξεις στο Αργοστόλι για το 2021

Ακόμα ένα καταστροφικό πλήγμα στο νησί μας ενόψει της ερχόμενης τουριστικής σαιζόν αποτελεί η αφαίρεση της Κεφαλονιάς από την λίστα προορισμών των κρουαζιερόπλοιων της εταιρείας Costa Cruises.
Βλέποντας το νέο πρόγραμμα της εταιρείας βλέπουμε ότι τα πλοία της εταιρείας επέλεξαν ως προορισμούς τα λιμάνια της Κέρκυρας και του Κατακόλου.
Πιο συγκεκριμένα το Costa Delisioza το οποίο θα επισκεπτόταν το Αργοστόλι μία φορά την εβδομάδα κάθε Πέμπτη, πλέον το πρόγραμμα του περιλαμβάνει την Κέρκυρα, το Κατάκολο και την Μύκονο. Πουθενά το Αργοστόλι.
Η Costa Cruises έρχεται να προστεθεί σε άλλες εταιρείες που επίσης “εγκατέλειψαν” την Κεφαλονιά ως προορισμό.
Λαμβάνοντας υπόψη την συνολική κατάσταση και τις σημαντικές προσδοκίες που έχουν διαμορφωθεί για την ερχόμενη τουριστική σαιζόν τέτοιες εξελίξεις είναι καταστροφικές για το νησί μας και την τοπική οικονομία.
Καθίσταται σαφές ότι κάτι δεν γίνεται σωστά από την πλευρά των υπευθύνων, οι οποίοι πρέπει άμεσα να αλλάξουν πλεύση και να αναλάβουν δράση για την αντιστροφή του κλίματος.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις