Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης στηρίζει και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις στο Νοσοκομείο

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

«Στήριξη και Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στο Νοσοκομείο»

Συνάδελφοι-σσες

   Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς & Ιθάκης, στηρίζει την κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς που θα γίνει την Πέμπτη 22 Απρίλη ώρα 10:00 το πρωί στο χώρο του Νοσοκομείου και καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν, (τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας).

   Το κατακερματισμένο από όλες τις μέχρι τώρα κυβερνητικές πολιτικές  Σύστημα Υγείας έχει φτάσει στο κόκκινο. Χωρίς τις αναγκαίες υποδομές και με υποστελεχωμένο προσωπικό στο Νοσοκομείο , η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και οι ΜΕΘ για τα Νησιά μας είναι ανύπαρκτες, κάτω από τις ανάγκες ακόμα και για τα περιστατικά χωρίς την πανδημία , με αποτέλεσμα η ζωή μας καθημερινά να παίζεται κορόνα γράμματα.

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις