“Αίτημα για δημιουργία  Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Τουριστικών Επαγγελμάτων στις Π.Ε. Λευκάδας, Κεφαλληνίας και  Ζακύνθου”

Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

για Ι.Ε.Κ. Κέρκυρας Τουριστικών Επαγγελμάτων

“Ανάγκη άμεσης κάλυψης των αναγκών με μόνιμο προσωπικό”

“Αίτημα για δημιουργία  Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης

Τουριστικών Επαγγελμάτων στις Π.Ε. Λευκάδας, Κεφαλληνίας και  Ζακύνθου

Την ανάγκη για άμεση κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό που αντιμετωπίζει το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Κέρκυρας Τουριστικών Επαγγελμάτων, προκειμένου να λειτουργήσει χωρίς διακοπή στηρίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων με την ομόφωνη απόφασή του, συζητώντας το θέμα “Ψήφισμα  για  το  Ι.Ε.Κ.  Κέρκυρας Τουριστικών Επαγγελμάτων” που εισήγαγε η παράταξη της “ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά” κατά την τακτική συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε μέσω της υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης e:Presence.gov.gr.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων ζητά την ύπαρξη ρύθμισης για την κάλυψη των  οργανικών θέσεων του, με μόνιμο προσωπικό και επιπρόσθετα την  δημιουργία  Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ε.Ε.Κ.) Τουριστικών Επαγγελμάτων στις Περιφερειακές  Ενότητες Λευκάδας, Κεφαλληνίας  και  Ζακύνθου.

Στη συζήτηση του θέματος η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου ενημέρωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο πως έχει ήδη αναφέρει στην Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη την ανάγκη αναβάθμισης των Τουριστικών Σχολών και θα συζητήσει τα θέματα αυτά κατα την διάρκεια της συνάντησης τους, το προσεχές Σαββατοκύριακο, στην Κεφαλονιά.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, αποφάσισε  ομόφωνα την  έκδοση του  κάτωθι  ψηφίσματος:

“Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων ζητά:

 

  1. Την άμεση κάλυψη των αναγκών που έχει σε προσωπικό  το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.)  Κέρκυρας Τουριστικών Επαγγελμάτων, προκειμένου να λειτουργήσει χωρίς διακοπή.

 

  1. Την ύπαρξη ρύθμισης για την κάλυψη των οργανικών θέσεων του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Κέρκυρας Τουριστικών Επαγγελμάτων, με μόνιμο προσωπικό.

 

  1. Την δημιουργία Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ε.Ε.Κ.) Τουριστικών Επαγγελμάτων στις  Περιφερειακές  Ενότητες Λευκάδας, Κεφαλληνίας  και  Ζακύνθου”.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις