Συμβαίνει τώρα: Σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό ασυνείδητου οδηγού που χτύπησε 5 παιδιά στο Αργοστόλι (έξω από το Επιμελητήριο) και τα εγκατέλειψε

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της αστυνομία προκειμένου να εντοπιστεί ασυνείδητος οδηγός που σήμερα γύρω στις 3 το μεσημέρι χτύπησε με το αυτοκίνητό του πέντε ανήλικα παιδιά ακριβώς έξω από το Επιμελητήριο και εν συνεχεία εξαφανίστηκε από το χώρο εγκαταλείποντάς τα.

Είναι θέμα τιμής για την τοπική αστυνομία να βρεθεί το ασυνείδητο αυτό πρόσωπο και αναμένεται να αξιοποιηθούν όλα τα στοιχεία όπως πχ οι κάμερες της ευρύτερης περιοχής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του portoni.gr το αυτοκίνητο ήταν τζιπ χρώματος ασημί και ευτυχώς τα ανήλικα παιδιά ναι μεν τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ας ελπίσουμε οι έρευνες της αστυνομίας να αποδώσουν καρπούς και ο απαράδεκτος αυτός άνθρωπος οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις