Ε.Α.Σ. : Επιταγή έως 40.000€ στους ντόπιους Νέους Αγρότες

   Ε.Α.Σ. :  Επιταγή  έως  40.000€  στους  ντόπιους  Νέους  Αγρότες

      Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Νέας Γενιάς ντόπιων Αγροτών, μέσω του Προγράμματος «Νέων Γεωργών», στοχεύει στην αναζωογόνηση του αγροτικού πληθυσμού στην Ελαιοκαλλιέργεια, στην Κτηνοτροφία, στην Αμπελοκαλλιέργεια, στα Κηπευτικά – Αρωματικά, στην Μελισσοκομία και στην Δενδροκαλλιέργεια.

     Επειδή το ζητούμενο δεν είναι απλά και μόνο να καταβληθεί στους εισερχόμενους η Επιδότηση των 35.000€ έως 40.000€, ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ)  με την η σταθερή και συνεχή συμπαράσταση «καθοδήγηση» τόσο στην υποβολή του φακέλου όσο και σε όλα τα μετέπειτα βήματα για την πρώτη εγκατάσταση των ντόπιων Νέων Αγροτών (όπως  συμβουλευτική ενημέρωση ολοχρονικά, πρωτοποριακές καλλιέργειες και  προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς) στοχεύει στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών που θα επιτρέψουν την αποτελεσματικότερη δυνατή παρέμβαση στην ίδια την παραγωγική διαδικασία.

      Το στοίχημα είναι οι νέοι ΘιακοΚεφαλονίτες που από επιλογή ετοιμάζονται να ασχοληθούν σοβαρά με τον Πρωτογενή τομέα στα Νησιά μας, να παραμείνουν στην ύπαιθρο και στην παραγωγή και μετά τη λήξη του συγκεκριμένου Προγράμματος.

       Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενημερωθούν σωστά και αναλυτικά για το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών  μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ που λειτουργεί καθημερινά από 8 πρωί έως 4 απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

  Από  Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ)  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις