Φάρος Αργοστολίου: Προχωράμε για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος : Ανάδειξη της Αρχαίας Κράνης

Να μου λερώσουν το όνειρο κανέναν δεν θα αφήσω!!
Ο λαϊκός πολιτισμός κρατάει τον λαό σε ενότητα και κοινωνική συνοχή.
Διεκδικεί πολυσυμμετοχικότητα και παράγει Δημοκρατία.
Ο Κούταβος χωρίς τα πουλιά του, τα δέντρα του και την λαλιά των ανθρώπων που γίνεται ποίηση και τραγούδι είναι ένας άδειος παράδεισος.
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ σπόρος αφοσίωση κομμάτι της αλλαγής. Εμείς μαζί με άλλους.
Άλλος ένας εθελοντικός καθαρισμός (Στην Αρχαία Κράνη) ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με την επίβλεψη και την ποιοτική καθοδήγηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων που τους ευχαριστούμε για αυτό και με την βοήθεια της Κοινότητας, του Δήμου και της Περιφέρειας.
Προχωράμε για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος : Ανάδειξη της Αρχαίας Κρανης, επισκέψιμη στους πολίτες. Χάραξη Αιγιαλού ολοκληρώνοντας την βόλτα μας στον γύρο του Κουταβου, αναδεικνύοντας τον ως εστία αναψυχής και πολιτισμού της πόλης.
Αγκαλιάζουμε τον Κουταβο.
Αγκαλιάζουμε την πόλη.
Φάρος ΑργοστολίουΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις