Επερωτήσεις και θέματα για τα Περιφερειακά Συμβούλια στις 16 και 17 Απριλίου 2021

Επερωτήσεις και θέματα για τα Περιφερειακά Συμβούλια

στις 16 και 17 Απριλίου 2021

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

  1. Σχετικά με το «αντιπλημμυρικό» έργο στην θέση Βαρκά στην Κοινότητα Περιβολίου στην Κέρκυρα. Να κατατεθούν στο Π.Σ. η μελέτη του «έργου» και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο.
  2. Αμείλικτα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα σχετικά με την Φαραωνική «επένδυση» στο ακίνητο του πρώην Club Meditteranee, από την εταιρεία «Corfu Gardens AK.TE.XE. Sani-IKOS Resorts».
  3. Στο κόκκινο η πτέρυγα covid 19 του νοσοκομείου Αργοστολίου, σε κίνδυνο η υγεία των κατοίκων στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ. Με υποσχέσεις, τηλεϊατρική και προγράμματα δεν θωρακίζεται η υγεία. Άμεσα μέτρα για μαζικές προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού, λειτουργία ΜΕΘ και επίταξη ιδιωτικού τομέα.
  4. Σχετικά με την πορεία υλοποίησης συγκεκριμένων έργων στην Λευκάδα:

α.           Ανάπλαση κεντρικού δρόμου στο Νυδρί

β.           Παραλίες Αι Γιάννη και Γύρα

γ.            Αντιπλημμυρικά έργα στο χείμαρρο Ρουπακιά

 

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. MASTER PLAN ΠΥΛΑΡΟΥ, ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ Η «ΜΕΛΕΤΗ» ΕΚΠΑ.
  2. ΑΥΞΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ.

                                                                                                  09.04.2021
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις