Συγκέντρωση αγαθών για την Ελασσόνα

Συγκέντρωση αγαθών για την Ελασσόνα

Ο Δήμος Σάμης στέκεται στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Ελασσόνας που πλήγηκαν από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις της 3ης και 4ης Μαρτίου 2021, με έντονο το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς, αποστέλλοντας τρεις παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης στις 20/03/21 και πέντε παλέτες  στις 31/03/21.

Ως κάτοικοι ενός νησιού που χαρακτηρίζεται από έντονη σεισμική δραστηριότητα και έχοντας βιώσει κατά το παρελθόν έντονες φυσικές καταστροφές, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως τις δύσκολες ώρες που περνούν οι κάτοικοι της Ελασσόνας, τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, τους φόβους, τις αγωνίες, τις ανασφάλειες, το άγχος μα και την ελπίδα για το μέλλον.

Στεκόμαστε δίπλα τους και είμαστε στη διάθεση τους για παροχή βοήθειας και στήριξης.

Στη προσπάθεια αυτή, όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει σε είδη πρώτης ανάγκης, μπορεί να παραδώσει σχετικά είδη στο χώρο του ΚΑΠΗ Πυλάρου και στα Γραφεία Πρόνοιας του Δήμου Σάμης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις