Ολοκληρώθηκε το δεύτερο τμήμα του προγράμματος Δίκτυο Συνεργασίας Κεφαλονιάς-Ιθάκης-13000 ευρώ για τη Χορωδία Αργοστολίου

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του Δεύτερου Τμήματος του προγράμματος, που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του ΟΤΔ/ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ και του Συλλόγου μας .

Στο τμήμα αυτό του προγράμματος (ποσού 13.837 Ε), που ολοκληρώθηκε και πληρώθηκε, είχαμε εντάξει και αγοράσαμε :

 -33 έγχορδα μουσικά όργανα για τις μαντολινάτες μας, ενηλίκων και παιδιών (μαντολίνα , κιθάρες και μαντόλες ) ,

– Ηλεκτρονικό εξοπλισμό (Η/Υ γραφείου και φορητός Η/Υ , καθώς και προβολέας – προτζέκτορας ) , – Κοστούμια , για την παιδική μαντολινάτα.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες του  ΟΤΔ/ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ , για την συνεργασία και την συνεχή βοήθεια και στήριξη , για την ολοκλήρωση και αυτού του δεύτερου μέρους του Προγράμματός μας .

Θα ακολουθήσει άμεσα η προμήθεια πλήρους συγκροτήματος ηχητικής – ενισχυτικής κάλυψης συναυλιών και αργότερα , η αγορά πλήρους στολής για την παιδική μας χορωδία .

Τέλος (όταν μας επιτραπεί από τις συνθήκες της Πανδημίας) θα προχωρήσουμε σε ηχογράφηση και παραγωγή νέου δίσκου ακτίνας , με Κεφαλονίτικα και άλλα Επτανησιακά τραγούδια , ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα .

Είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικό ότι στην διάρκεια της πανδημίας , μπορέσαμε και αναβαθμίσαμε τον τεχνικό εξοπλισμό , τα μουσικά όργανα , τα κοστούμια των μελών των Τμημάτων μας , ώστε με την άρση των περιοριστικών μέτρων , να μπορέσουμε να συνεχίσουμε όμορφα και δυναμικά την δημιουργική μας 40χρονη πορεία .

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις