«Ύμνος εις την Ελευθερίαν» Από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο ΙΟΝΙΑΝ

«Ύμνος εις την Ελευθερίαν»

Από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο ΙΟΝΙΑΝ

Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν του Διονυσίου Σολωμού, σε μια σπάνια μουσική εκδοχή του Νικόλαου Χαλικιόπουλου-Μάντζαρου, παρουσιάζεται από το ανδρικό φωνητικό σύνολο ΜΕΙΖΟΝ με αφορμή την 200ή εθνική επέτειο της απελευθέρωσης των Ελλήνων.

Μέσα από αυτή τη μεγάλη συναυλία από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, γιορτάζουμε μουσικά το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ., αυτό το σπουδαίο γεγονός της Νεοελληνικής Ιστορίας.

Τη μουσική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος, και την πιανιστική συνοδεία ο Στάθης Σούλης.

Το μουσικό μέρος εμπλουτίζεται από εμβληματικές δημιουργίες Ελλήνων ζωγράφων του 19ου αιώνα, ενσωματωμένες στο βίντεο της μετάδοσης, οι οποίοι ύμνησαν εικαστικά τον αγώνα για την εθνική παλιγγενεσία.

Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 8.30μμ, στο ΙΟΝΙΑΝ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις