73 Φιλαρμονικές από Ελλάδα & Κύπρο σε ένα βίντεο εορτασμού της 25ης Μαρτίου – Ανάμεσά τους και η Δημοτική Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος δεν είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε παρελαύνοντας την τόσο σημαντική επέτειο του Έθνους μας. Παρόλα αυτά, είχαμε την τιμή & χαρά να συμπράξουμε διαδικτυακά με 72 ακόμα φιλαρμονικές ορχήστρες από Ελλάδα και Κύπρο, στην εκτέλεση του εμβατηρίου «25η Μαρτίου», γνωστό και ως «Όλη Δόξα, Όλη Χάρη» , που αποδίδεται από στρατιωτικές και πολιτικές φιλαρμονικές σε διασκευή του Αριστοτέλη Καζαντζή.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα με πρωτοβουλία της Ελληνικής Φιλαρμονικής Εταιρείας, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών και των κυπριακών φιλαρμονικών και «σαλπίζει» το μήνυμα της σύμπνοιας και της συνεργασίας! Την επεξεργασία και την τεχνική επιμέλεια του βίντεο έκανε ο Κωνσταντίνος Φραγκοτσινός, αρχιμουσικός της “Φιλαρμονικής Εταιρείας Ναούσης”

Αργοστόλι, 25–03–2021

Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις