“Με το ζόρι” περνάει τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Μιχαλάτος-13-12 το σκορ στην τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος

Με το ζόρι κατά κυριολεξία σπρωκτά περνάει τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου.

Τελευταίο κρούσμα της οριακής της επικράτησης είχαμε σήμερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου για την Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος οπότε και το σκορ μεταξύ δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης ήταν 13-12 και ως σωσίβιο για τη δημοτική αρχή Μιχαλάτου λειτούργησε η απουσία από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δημοτικού Συμβούλου της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” Γιάννη Λυκούδη και του δημοτικού συμβούλου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Σταύρου Γρηγορόπουλου.

Αν ήταν παρόντες οι δύο παραπάνω σύμβουλου το αποτέλεσμα θα ¨τούμπαρε” υπέρ της αντιπολίτευσης.

Χάρη λοιπόν και στην τύχη όλο τη γλυτώνει στο “παρατσάκ” ο Μιχαλάτος. Η ισορροπία του τρόμου πάντως αναμένεται να συνεχιστεί.

ΥΓ: Στο αρχικό ρεπορτάζ είχαμε γράψει ότι το αποτέλεσμα για την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος είχαμε γράψει ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 13-13 γιατί μας παρέσυρε η γκάφα του Προέδρου του ΔΣ Νικόλα Βαλλιανάτου που είχε ανακοινώσει ισοπαλία. Τελικά είχε κάνει λάθος στο μέτρημα και το αποτέλεσμα ήταν 13-12 δηλαδή ο Μιχαλάτος τη “γλύτωσε παρατρίχα”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις