“Άμα τον πιάσεις από την μύτη σκάει” ο Σταύρος Σπαθής-“Με το ζόρι κρατιέται για να μην ξεσπάσει” κατά του Δημάρχου του Θεόφιλου Μιχαλάτου ο οποίος τον προκαλεί με τις κινήσεις του

“Στο σημείο μηδέν” βρίσκονται οι σχέσεις Σταύρου Σπαθή και Θεόφιλου Μιχαλάτου και η θερμοκρασία στις μεταξύ τους πολιτικές σχέσεις είναι επιπέδου “πολικού ψύχους”.

Βέβαια “το μέλι της εξουσίας” κάνει και τους δύο να “μετατρέπουν την ανάγκη σε φιλοτιμία” οπότε “προς τα έξω” παριστάνουν “τους αγαπημένους” και ότι “δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”. Στην πραγματικότητά όμως ο Σταύρος Σπαθής είναι εξοργισμένος με κάποιες κινήσεις και κάποιες επιλογές του Θεόφιλου Μιχαλάτου όχι τόσο στο επίπεδο της πολιτικής αλλά κυρίως στο επίπεδο της επιχειρηματικότητας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής που είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος από κάποιες κινήσεις του Δημάρχου του Θεόφιλου Μιχαλάτου στο επιχειρηματικό πεδίο 

Για την ακρίβεια “άμα από τον πιάσεις από τη μύτη σκάει” τον Σταύρο Σπαθή καθώς θεωρεί ο Μιχαλάτος ουσιαστικά τον προκαλεί και δείχνει πως δεν τον υπολογίζει οπότε ο Σπαθής  “με το ζόρι κρατιέται για να μην ξεσπάσει”.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που ως γνωστόν στα πειχειρηματικά “δεν ιδρώνει το αυτί του” και δεν καταλαβαίνει από πολιτικές “φιλίες” ή “λυκοφιλίες” 

Πάντως εμείς θεωρούμε ότι ο Μιχαλάτος δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από αυτό που όλοι περίμεναν καθώς όλοι ήξεραν και ξέρουν ότι στις επιχειρήσεις “ο Θεόφιλος δεν έχει φίλους” και ότι πάντα κοιτάει το συμφέρον του.

Τώρα τα έμαθε αυτά ο Σταύρος;

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις