Τουρισμός – Επισιτισμός: Απροστάτευτες επί έναν χρόνο κατηγορίες εργαζομένων

Τουρισμός – Επισιτισμός: Απροστάτευτες επί έναν χρόνο κατηγορίες εργαζομένων.

Στη μοίρα τους έχει αφήσει εδώ και έναν χρόνο η κυβέρνηση της ΝΔ κατηγορίες εργαζομένων, τις οποίες αγνοεί, αφήνοντας μετέωρες και απροστάτευτες τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία επιβίωσης. Οι νέοι επιδοτούμενοι εργαζόμενοι στον επισιτισμό – τουρισμό, οι εργαζόμενοι στα νυχτερινά κέντρα, οι εργαζόμενοι με συμβάσεις μιας ημέρας και οι εργαζόμενοι από τα γραφεία ευρέσεως εργασίας, δεν έχουν τύχει καμίας μέριμνας από την Πολιτεία. Με επίκαιρη ερώτηση του το Κίνημα Αλλαγής προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων ανέδειξε την ανάγκη μέριμνας της Κυβέρνησης ώστε να προστατεύονται επαρκώς όλοι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό, επισημαίνοντας ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία στη χώρα τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας του COVID-19 έπληξε, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, τον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι σ’ αυτόν με τις οικογένειές τους να αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να μεριμνήσει άμεσα ώστε να προστατεύονται επαρκώς όλοι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό .

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Κέρκυρας ζητά από την Πολιτεία να προχωρήσει στις απαραίτητες παρεμβάσεις αλλά και να διασφαλίσει πως θα τύχουν ουσιαστικών και όχι αποσπασματικών διευκολύνσεων στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας.

Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας Κινήματος Αλλαγής.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις