Η ώρα της δικαίωσης των σεισμοπλήκτων στο Ληξούρι-Ας δούμε τι ανάρτησε συγκινημένος ο Παναγής Φωκάς για τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη

Σε μία ανάρτηση γεμάτη συγκίνηση και συναίσθημα προέβη ο Παναγής Φωκάς για τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη καθώς ήρθε επιτέλους η ώρα της δικαίωσης για τους σεισμόπληκτους στο Ληξούρι.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την ανάρτηση του Παναγή Φωκά:

 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που δίνεται λύση σε ένα τεράστιο ζήτημα για το νησί μας!
Με νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ρυθμίζεται η επανακατασκευή των Εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι.
Είναι αξιοθαύμαστη η αποτελεσματικότητα του Υφυπουργού

Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης / Giannis A. Kefalogiannis
Μέσα σε ένα χρόνο με ιδιαίτερη μεθοδικότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες έλυσε ένα πρόβλημα που βασάνιζε από το 2014 τους κατοίκους της Παλικής.
Τιμή μου που τον συνόδευσα ένα χρόνο πριν.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις