Πρωτοφανής προπαγάνδα από την δημοτική αρχή Μιχαλάτου: “Πέρασαν” δημοσίευμα στην “Καθημερινή” πως τάχα λειτουργεί “Μουσείο Σκλάβου” στο Αργοστόλι ενώ αυτό αυτό απλά δεν υπάρχει!!!

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η προπαγάνδα της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου αφού είχαν το θράσος να “περάσουν” στην αξιόπιστη εφημερίδα “Καθημερινή” δημοσίευμα πως τάχα λειτουργεί στο Αργοστόλι “Μουσείο Σκλάβου” ενώ η αλήθεια είναι, όπως ξέρουμε όλοι, ότι πολύ απλά το …”Μουσείο Σκλάβου” έχει απλά εξαγγελθεί και ότι στην πράξη όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά δεν έχει καν υπαχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ούτε έχει καν λάβει τις απαιτούμενες εγκρίσεις για την υποτιθέμενη λειτουργία του.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, η δημοτική αρχή του οποίου έχει επιδοθεί σε “όργιο” προπαγάνδας φτάνοντας μέχρι του σημείου να περνάει σε σοβαρές εφημερίδες των Αθηνών δημοσιεύματα περί τάχα λειτουργείας στο Αργοστόλι του ανύπαρκτου μέχρι σήμερα (και για πολύ καιρό ακόμα) “Μουσείο Σκλάβου”

Το μόνο που είναι γεγονός είναι ότι στα έγκατα του Δημοτικού Γηροκομείο Αργοστολίου έχουν όντως αποθηκευτεί έργα του μεγάλου Κεφαλονίτη γλύπτη Γεράσιμου Σκλάβου, κάτι που φυσικά είναι και αυτό τουλάχιστον διοικητικά ανορθόδοξο αφού η έδρα και τα κτήρια του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου ασφαλώς και δεν προορίζονται για …”αποθήκες του Δήμου”.

ΥΓ: Κάποιος να ενημερώσει τον συντάκτη του ρεπορτάζ της “Καθημερινής” πως ο Γεράσιμος Σκλάβος δεν ήτανε από το Αργοστόλι αλλά από την Λειβαθώ και ειδικότερα από τα Ντομάτα όπου και βρίσκεται ο τάφος του στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής. Ούτε αυτό δεν φρόντισαν να του πούνε σωστά οι “υποβολείς” της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις