“Από τον Σπύρο του Αλέκου στον Παναγή του Θεόφιλου”!!!

Όσοι είναι γνώστες της πολιτικής ιστορίας της Κεφαλονιάς θυμόνται πως όταν ήταν βουλευτής των νησιών μας ο Σπύρος Μοσχόπουλος, πολλοί των ονομάζανε ειρωνικά “Ο Σπύρος του Αλέκου”, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να χλευάσουν την απόλυτη αφοσίωσή του και την πολιτική υποταγή του  στον τότε κραταιό Αλέκο Καλαφάτη.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Μοσχόπουλος γνωστός στο παρελθόν ως “Σπύρος του Αλέκου”

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως συμβαίνει και σήμερα καθώς αρκετοί αποκαλούν πλέον τον βουλευτή Παναγή Καππάτο ως “Παναγή του Θεόφιλου” θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να γελάσουν με το γεγονός ο βουλευτής Καππάτος εμφανίζεται ως πιστός ακόλουθος και απόλυτα εντολοδόχος του “ολιγάρχη” Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Ο πρώην κραταιός πολιτικός παράγοντας των νησιών την εποχή της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Καλαφάτης

Μόνο που η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται ως γνωστόν είναι φάρσα.

Ο νυν βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος που αρκετοί πια τον αποκαλούν ως “Παναγή του Θεόφιλου”

Ο “ολιγάρχης” Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις