“Στου Τσιλιμιδού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”, εξακολουθεί να μένει απλήρωτος για 8 μήνες ο άνθρωπος που φροντίζει το γήπεδο Αργοστολίου

Δεν φτάνει που ο Τσιλιμιδός έχει αφήσει απλήρωτους επί 3 μήνες τους υπαλλήλους της ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ , συνεχίζει ακάθεκτος το …πετυχημένο έργο του και στο ζήτημα του ανθρώπου που φροντίζει το γήπεδο Αργοστολίου και αυτός εξακολουθεί να είναι απλήρωτος για 8 μήνες εργασίας.

Δεν μπα να του τα γράφουμε του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Τσλιμιδού δεν μπα να γελάει ο κόσμος με την ανικανότητά του δεν μπα να δυσφορούν και αρκετοί συμπολίτες μας για την κοινωνική αναλγησία του (αφού όλοι αυτοί οι υπάλληλοι έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις), για τον “υπεράνω” Τσιλιμιδό “πέρα βρέχει”. Ο δικός του μισθός μπαίνει κάθε 1η και 15.

Όλοι οι υπόλοιποι ας περιμένουν “δεν χάθηκε και ο κόσμος”. Δεν ασχολείται με θέμα καθημερινότητας και διαδικαστικά θέματα ο Τσιλιμιδό, του μυαλού είναι κολλημένο στο …”Μουσείο Σκλάβου” που θα γίνει του “Αγίου Ποτέ”.

ΥΓ: Μπορεί ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός να το “παίζει χαλαρός και άνετος” ως προς τους απλήρωτους εργαζόμενους στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού, ίσως επειδή αυτοί είναι πολλοί “κυριλέ” και πολιτισμένοι και θεωρεί πως δεν θα τον “στραπατσάρουν” ποτέ. Όσο αφορά όμως τους δικαιούχους των 600 ευρώ από τον “Ιανό” που ακόμα το περιμένουν, καλό θα είναι να προσέχει γιατί κάποιοι από αυτούς είναι λίγο πιο “λαϊκοί” και τα έχουν “πάρει” πολύ μαζί του. Οπότε δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να του κάνουν κανένα δημόσιο “κραξιματάκι”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις