Ευχαριστήρια επιστολή του Νίκου Βαλλιανάτου στο ιατρικό και στο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  

Την Πέμπτη 25/2 υποβλήθηκα  στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς σε επέμβαση αποκατάστασης ενός  χρόνιου προβλήματος.

  Η αμέλεια  αρκετών χρόνων έκαμε την επέμβαση περίπλοκη  η οποία όμως διεκπεραιώθηκε με επιτυχία.

  Για το λόγο αυτό θέλω να  εκφράσω δημόσια τις Ευχαριστίες  μου  στους Χειρουργούς Ιατρούς Τάσο Ζαπάντη και Γιάννη  Γιατράκο,  στην Αναισθησιολόγο Ελπίδα Ζαχαράτου , στον  Καρδιολόγο Δημοσθένη Δρόσο καθώς και στο Νοσηλευτικό Προσωπικό των Χειρουργείων και της Χειρουργικής Κλινικής για την αμέριστη  Φροντίδα και το Ενδιαφέρον.

Επιβεβαίωση μου από την ολιγοήμερη παραμονή μου ως νοσηλευόμενος είναι  πως το νοσοκομείο μας στηρίζεται  στο Φιλότιμο και την Αυταπάρνηση  του ολιγομελούς Μόνιμου και του  Έκτακτου Ιατρονοσηλευτικού Προσωπικού.   Χρειάζεται  απαραίτητα  η Μονιμοποίηση  τους και η γενναία επιπλέον  ενίσχυση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του νησιού μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του  Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου

Ανδρόνικος – Νικόλαος  Βαλλιανάτος 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις