Προσκεκλημένος της εκπομπής “Ανοιχτές Σελίδες” ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Ζωγράφος Κώστας Σπυρόπουλος

Προσκεκλημένος στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου ο ομ. καθηγητής Πνευμονολογίας και Ζωγράφος κ Κώστας Σπυρόπουλος .

Ο κ Σπυρόπουλος μιλάει -Για την επιλογή του στην Ιατρική και στην Ζωγραφική -Για τον συνδυασμό Τέχνης και Επιστήμης -Τι τον γοητεύει στην Ιατρική και τι στην ζωγραφική. -Ποιες οι βασικές σκέψεις που καθόρισαν την πορεία του. -Τι είναι επιστήμη τέχνη και φιλοσoφία και εάν συνδέονται μεταξύ τους. -Για το ζωγραφικό του έργο. -Από πού εμπνέεται. -Για τον ρόλο και τον σκοπό του Δημιουργού και άλλα πολλά.

Στην εκπομπή παρεμβαίνει και η συνεργάτης Δρ της Ιστορίας της Τέχνης με σπουδές στην Σορβόνη και εξειδίκευση στο Λούβρο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις