κ. Μιχαλάτε πότε θα πληρώσετε τους εργαζόμενους στην ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ; Που πήγε η ευαισθησία σας;

Σιγά σιγά περνάει και ο Φεβρουάριος αλλά οι εργαζόμενοι στη ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ παραμένουμε απλήρωτοι λες και δεν έχουμε οικογένειες, λες και δεν έχουμε υποχρεώσεις.

Καλό το ενδιαφέρον σας για το “Μουσείο Σκλάβου” που είναι στα χαρτιά και όπως φαίνεται θα μείνει για πολλά χρόνια στα χαρτιά, όμως πολιτισμός είναι και να πληρώνονται οι εργαζόμενοι των Δήμων με την ευρεία έννοια του όρου στην ώρα τους και δεν να μην αδιαφορείτε για αυτούς. Και για να είμαστε δίκαιοι φυσικά δεν έχει ευθύνες μόνο ο Δήμαρχος Αργοστολίου αλλά και οι Δήμαρχοι Ληξουρίου και Σάμης για την αναλγησία που παρατηρείται ως προς τις ζωές μας, όμως σίγουρα το βάρος πέφτει στον μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου που έχει τις μεγάλες οικονομικές και διοικητικές δυνατότητες.

Καλά τα ωραία λόγια όμως κ. Μιχαλάτε περιμένουμε τους μισθούς μας, μην καταντήσουμε όπως στον πρώην Δήμο Λειβαθούς.

Αγανακτισμένος απλήρωτος εργαζόμενος της ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις