Δήμος Σάμης: Αύριο Τρίτη 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν rapid tests στον Καραβόμυλο-Κλειστά τα σχολεία Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

Δήμος Σάμης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ COVID-19

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως στον Δήμο Σάμης έχουν επιβεβαιωθεί από τον ΕΟΔΥ 27 κρούσματα της νόσου Covid-19, εκ των οποίων τα 6 νοσηλεύονται.

Σε συνέχεια των δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης covid-19​​ στον Δήμο μας, σας ενημερώνουμε πως αύριο, Τρίτη 23/02 στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι (rapid tests) στο πρώην κοινοτικό γραφείο Καραβόμυλου Σάμης.

Επίσης με την παρούσα, ενημερώνουμε πως στο πλαίσιο των απολυμάνσεων δημοτικών κτιρίων, οι σχολικές μονάδες προσχολικής αγωγής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Δ.Ε. Πυλάρου του Δήμου Σάμης, θα παραμείνουν κλειστές την Τρίτη 23/02 και την Τετάρτη 24/02/2021 λόγω εργασιών απολύμανσης.

Προφυλασσόμαστε και περιοριζόμαστε στις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις.

Είναι ζωτικής σημασίας να τηρούνται τα μέτρα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ από όλους μας και οι φορείς Covid-19 και οι στενές επαφές τους να τηρούν την καραντίνα των 14 ημερών.

Με αίσθημα ευθύνης να λειτουργούμε όλοι ως εν δυνάμει φορείς του ιού.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους συμπολίτες μας.

Από το Γραφείο Τύπου

Δήμου Σάμης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις