Απομονωμένος και απαξιωμένος ο βουλευτής Καππάτος-Διαχωρίζουν τη θέση τους ανοιχτά πια τόσο η ΝΟΔΕ όσο και η παράταξη Παρίση

“Ποινή εκτίει” μέχρι την ημερομηνία των εκλογών ο βουλευτής Παναγής Καππάτος καθώς πλέον θεωρείται “τοξικός” πολιτικά και όλοι σπεύδουν να διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτόν για να μην καούν μαζί του αφού θεωρείται βουλευτής με “ημερομηνία λήξης” και πλέον τον “κράζουν” δημόσια ακόμα και κορυφαίοι επιστημονικοί φορείς των νησιών μας όπως ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς που ουσιαστικά τον αποκάλεσε ξεκάθαρα και δημόσια “πολιτικάντη”.

Δεδομένου αυτού του πολιτικού σκηνικού τα περισσότερα στελέχη της ΝΟΔΕ ρίχνουν στην κοινωνία το σύνθημα “Ναι στη Νέα Δημοκρατία-Όχι στον Καππάτο” σαν πολιτική πλατφόρμα για να διασωθεί η έδρα ενώ ως γνωστόν και οι μεγαλύτεροι  πολιτικό-κοινωνική ομάδα του νησιού δηλαδή η παράταξη Παρίση δεν θέλει πια ούτε να ακούει το όνομά του.

Και για την ακρίβεια τα στελέχη της απλά γελάνε δημόσια μαζί του. Ο ίδιος βέβαια επιλέγει την “τακτική της στρουθοκαμήλου” και απλά κάνει κάθε μέρα το σταυρό του να καθυστερήσουν οι κάλπες και οι εθνικές εκλογές αφού κάθε μήνα που περνάει τουλάχιστον εισπράττει τον μισθό τον 8000 ευρώ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις