“Μας ξεχάσατε στα Σπαρτιά κ. Μιχαλάτε-Ακόμα και ο πρόεδρός μας Μικέλης αδιαφορεί πια για το χωριό-Δείτε μόνος σας”

Στα Σπαρτιά οι πιο πολλοί εδώ και χρόνια στηρίζουμε το Λειβαθινό Θεόφιλο Μιχαλάτο πιστεύοντας ότι και αυτός με τη σειρά θα στηρίξει την περιοχή μας.

Είμασταν δίπλα στις πικρές στιγμές το 2010 και το 2014 όταν γεύθηκε το “ποτήρι της ήττας”, είμασταν στα πανηγύρια το 2019 όταν επιτέλους τα κατάφερε να γίνει Δήμαρχος Αργοστολίου έχοντας στο πλευρό του για άλλη μία φορά το μεγαλύτερο μέρος των χωριών της Λειβαθούς, δυστυχώς όμως μας περίμενε η απογοήτευση.

κ. Δήμαρχε Αργοστολίου, Λειβαθινέ Θεόφιλε, δες τις εικόνες από τα Σπαρτιά και κρίνε μόνος σου. Μέχρι και ο Μικέλης μας εγκατέλειψε.

Μ.Ψ.

Κάτοικος Σπαρτιών Κεφαλονιάς

Και απογοητευμένος ψηφοφόρος Μιχαλάτου

Ο Λειβαθινός Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που από ότι φαίνεται έχει ξεχάσει τα χωριά της Λειβαθούς

Ο ισόβιος πρόεδρος Σπαρτιών και φανατικός υποστηριχτής του Μιχαλάτου Μικέλης Μανφρέδας που μάλλον τα έχει “φορτώσει στον κόκορα”

Ο ισόβιος πρόεδρος Σπαρτιών και φανατικός υποστηριχτής του Μιχαλάτου Μικέλης Μανφρέας που μάλλον τα έχει “φορτώσει στον κόκορα”
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις