Τέσσερις παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης στην Κεφαλονιά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθη ένα (1) άτομο στη Ζάκυνθο

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (28.01.2021), το πρωί, συνελήφθη στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια-μπαρ), για συγχρωτισμό πελατών και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Σε τρεις  πελάτες επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού μετακίνησης.

Επιπλέον, χθες, βεβαιώθηκαν (26) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (6) στη Ζάκυνθο, (4) στην Κεφαλονιά και (2) στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Τέλος, την ίδια ημέρα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (6) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (1) στη Ζάκυνθο και (1) στην Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις