Εξιχνιάστηκαν συνολικά τρεις (3) διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων

Σχηματισμός συμπληρωματικής δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού, για κλοπές στην Κεφαλονιά

Εξιχνιάστηκαν συνολικά τρεις (3) διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων

Συμπληρωματική δικογραφία σχηματίστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Αργοστολίου, σε βάρος ημεδαπού, o οποίος είχε συλληφθεί το βράδυ της Κυριακής (25.01.2021) (Σχετ. το από 26.01.2021 Δελτίο Τύπου), για κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στο Αργοστόλι.

Ειδικότερα, από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε, ότι ο ημεδαπός, ακολουθώντας την ίδια μεθοδολογία, είχε παραβιάσει δύο (2) ακόμη σταθμευμένα αυτοκίνητα, την Κυριακή (24.01.2021) και την Τρίτη (19.01.2021), από τα οποία είχε αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί, ενώ στην υπόθεση διαπιστώθηκε η εμπλοκή μίας ακόμη ημεδαπής, η οποία συνελήφθη χθες (26.01.2021), για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των εμπλεκομένων, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις